MyTalentian musta logo

11.4.2018

HYVÄ, PAHA HENKILÖBRÄNDAYS – Pasi Sillanpään livelähetys 17.4.

”Sinua ei ole, jos sinua ei löydetä!” eli miksi työt ja toimeksiannot jaetaan löydettyjen kesken?

Kuuntele Pasi Sillanpään ”Hyvä, paha henkilöbrändäys” 17.4. klo 11.45-12.00 Facebook livenä https://www.facebook.com/pasi.sillanpaa1

Pasi Sillanpään FB Live 17.4.2018
MyTalentian musta logo

20.2.2018:

TULE SINÄKIN WANHAAN SATAMAAN 15.3.!

Nyt on hyvä hetki ilmoittautua  Work Goes Happy -tapahtumaan, joka järjestetään Helsingissä 15.3.2018. Mekin olemme siellä Learning Median ja myTalentian voimin!

Work goes happy (WGH) on työhyvinvointikonsepti, joka luo ideoita, avaa väyliä työhyvinvoinnista ja työelämästä tiedottamiseen niin asiantuntijoille, työyhteisöille kuin yhteistyökumppaneille.

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan!

Ilmoittaudu Work Goes Happy -tapahtumaan nyt

5.2.2018:

TALLENTEET VALMIINA – KATSO NYT!

myTalentian ensimmäisessä Avoimet Ovet -tapahtumassa 23.1. kuulimme innostavia ja elämänmakuisia puheenvuoroja digivalmennuksesta ja sen liepeiltä. Katso Riitta Hyppäsen, Pasi Sillanpään, Leena Heleniuksen, Jouni Röksän ja Juha Huhtasen puheenvuorot kanavaltamme.

myTalentian Avoimet Ovet -tapahtuman puheenvuorot 23.1.2018
MyTalentian musta logo

24.1.2018:

AVOIMET OVET MYTALENTIASSA

Ensimmäinen myTalentia Avoimet ovet -tapahtuma vietettiin tiistaina 23.1. pakkasesta huolimatta lämminhenkisessä tunnelmassa. Päivään mahtui paljon hyviä keskusteluja, erinomaisia puheenvuoroja ja naurua.

 

Riitta Hyppäsen matka digivalmentajaksi on ollut vaiheikas

Aamulla kuulimme DigiRiitan hienon tarinan siitä, kuinka fiilikset digitaalisen oppimismateriaalin kehittämisestä ja luomisesta ovat kulkeneet vuoristoradan lailla huipulta pohjalle ja taas takaisin huippufiiliksiin. Täydellisyyteen pyrkivä Riitta Hyppänen toimittaa asiakkailleen aina työnsä 200 prosenttisesti, tehden sen kuuluisan ”ekstramailin”.

Digivalmennuksia kootessaan Riitta päätyi palastelemaan valmennuksensa osiin, joista sitten kasataan aivan uudenlaista henkilöstön johtamiseen ja kehittämiseen tarkoitettua itseopiskelumateriaalia. EsimiesOsaaja, KehityskeskusteluOsaaja sekä RiittaIhanSimona -valmennukset ovat kovaa vauhtia tulossa myTalentia-palveluun!

 

Leena Helenius digitalisoi ensimmäisenä työhyvinvoinnin johtamisen kurssin

Leena Helenius avasi Paraplyyn tarinaa ja sitä, miksi oli lähtenyt digitalisoimaan opetusmateriaaliksi ensimmäisenä juuri JET-valmennuskokonaisuutteen kuuluvan työhyvinvoinnin johtamisen kurssin. Leena haluaa ohjata organisaatioita ja työhyvinvoinnin johtamisesta kiinnostuneita henkilöitä tiedon löytymisen polulle, sillä kaikki tarvittava tieto on kyllä helposti löydettävissä – jos vain tietää, mistä etsiä. Organisaation ja esimiehenä toimivan henkilön on myös hyvä tietää ja tunnistaa lakisääteiset velvoitteensa. Ohjaavaa ja ajatuksia herättävä koulutusmateriaali on nyt saatavilla myTalentiassa.

 

Jouni Röksän johdolla MMA:n valmennukset tarjotaan myTalentiasta

MMA Myynnin ja mainonnan ammattilaisten kehityspäällikkö Jouni Röksä kävi päivällä kertomassa, millaista valmennusta ja ammatillista kehittämisen tukea he jäsenistölleen tarjoavat. Hän avasi myös taustoja koulutustarjonnan yhteistyötekijöistä sekä siitä, miksi myTalentia-palvelu oli heille paras kumppani materiaalien tallennus-, jako- ja myyntipaikkana.

MMA järjestää jäsenilleen vuosittain useita kymmeniä valmennuksia ja webinaareja ympäri Suomen ja on jatkossa valmis tarjoamaan laadukkaita valmennuksiaan myös kaikille muille niistä kiinnostuneille henkilöille ja organisaatioille.

 

Juha Huhtanen luottaa uuteen kauppapaikkaan

Iltapäivän puhuja, Wistec Trainingin toimitusjohtaja Juha Huhtanen, on ollut tekemässä itseopiskelumateriaalia jo vuodesta 2003 lähtien. Tällä hetkellä tarjonnassa on yli 50 verkkokurssia, jotka ovat saatavilla Wistecin organisaatiokohtaisesti kehittämän oppimisympäristön kautta. Yksittäisten kurssien myynti on kuitenkin tuottanut ongelmia ja parin vuoden ponnistelujen jälkeen Wistec päättikin sulkea kurssien verkkokaupan sivustollaan ja sen sijaan avata kurssit myytäväksi myTalentia -palveluun.

Juha painotti myös palveluiden rakentamisen ja kehittämisen kustannuspuolta: ”Kun tehdään ja hallinnoidaan asioita itse, se tulee loppupeleissä aikaa vieväksi ja kalliiksi vaihtoehdoksi. Nyt kun on kumppani, jolta voi ostaa kaiken tarvittavan digimateriaalin tekemiseen, kuvaamiseen, rakentamiseen, jakamiseen, hallinnointiin ja myyntiin liittyviä palveluita, niin ei paremmin asiat voisi olla! Saadaan meidän oma porukka tekemään sitä, missä me ollaan parhaita!”.

 

Learning Median ja myTalentian palvelut muokataan asiakkaan tarpeen mukaan

Iltapäivällä Marie-Louice Eklund pääsi itsekin ääneen ja kertoi Learning Median oppimismateriaalin digitalisointiin saatavista videotuotannon palveluista sekä demosi juuri rakennettua myTalentian verkko-oppimisen toria, joka on palvelu koulutusten myyjille ja ostajille. Tutustu Learning Median palveluihin ja myTalentian tarjontaan.

 

Pasi Sillanpää muuttui henkilöbrändien vihaajasta niiden kouluttajaksi

Loppuhuipennuksen räväytti ilmoille Pasi Sillanpää, joka tunnetaan mm. vaikuttavan viestinnän valmentajana, LinkedInin top 50 ja Twitterin vaikuttajana Suomessa, Key note -puhujana, blogien kirjoittajana ja kommentoijana sekä Kuudennen Aistin COO:n roolissa.

Pasi kertoi tarinan kulkemastaan matkasta henkilöbrändien vihaajasta niiden kouluttajaksi. Hänellä on valtavasti työkokemusta eri aloilta ja parin viime vuoden aikana hän on noussut vaikuttavan viestinnän ammattilaiseksi. Uudessa digivalmennuksessaan ”Asiantuntijasta oman alansa vaikuttajaksi” hän kertoo omasta pohjanoteerauksestaan ja siitä, kuinka sieltä noustiin tuntemalla ja tunnistamalla itsensä. Hän kertoi myös, että ”aina uusien tuulien tullessa pysähdyn ensin katsomaan muiden ryntäilyjä ja lähden liikkeelle sitten, kun ensimmäisen aallon pölyt ovat laskeutuneet”. Aktiivisena kirjoittajana ja puhujana tunnettu Pasi kertoo myös mielellään omia kokemuksiaan myTalentiasta ja digimateriaalin tekemisen vaiheista sekä siitä, miksi palvelu toimii hänelle ehdottomasti parhaiten.

 

Pysy mukana – lisää on tulossa!

Oli tosi mukava tavata kaikkia paikalle päässeitä vierailijoita, kiitos teille kohtaamisista ja hyvistä keskusteluista! Ja niille, jotka eivät paikan päälle päässeet, julkaisemme tallenteet puheenvuoroista tuota pikaa.

Kannattaa siis seurata sähköpostiasi ja Learning Median somekanavia!

Kasvu Open 2017 logo

29.6.2017:

Learning Media sai Kasvu Openista hyviä eväitä kasvuun

Learning Media Finland Oy osallistui keväällä 2017 yrityksille suunnattuun kasvuohjelmaan Kasvu Openiin, johon Itä-Uudeltamaalta valittiin 15 yritystä. Sparrausprosessin jälkeen Itä-Uudenmaan Kasvupolun lupaavimmaksi kasvajaksi valittiin Robben Pikku Puutarha Oy Lapinjärveltä.

Learning Median toimitusjohtaja Marie-Louice Eklund on tyytyväinen koitokseen: ”Kasvu Openiin osallistuminen oli kokonaisuudessaan hieno matka. Oli suuri ilo tutustua kilpakumppaneihin ja verkostoitua kiitoratapäiviin saapuneiden mylläreiden kanssa. Tavoitteenamme oli kirkastaa Learning Median liiketoimintasuunnitelmaa kasvun näkökulmalla sekä kartoittaa eri rahoitusmahdollisuuksia ja -kumppaneita. Ammattitaitoiset myllärit näkivät liiketoiminnassamme vahvan punaisen langan ja markkinoilla olevan konkreettisen tarpeen palveluillemme. Saimme vahvistusta myös siihen, että meillä on suuri kasvun mahdollisuus Suomessa ja ulkomailla, kunhan löydämme oikeat kumppanit kasvun matkalle mukaan.”

Sparrausprosessista jäi paljon eväitä yrityksen kehittämistä varten eikä Kasvu Openin syksyn finalistipaikkojen jako kilpakumppaneille harmita. Eklund jatkaa: ”Täytyy myöntää, että finaaliin valitut yritykset olivat suosikkejani jo alusta alkaen. Kuitenkin haluan todeta, että kaikki 15 yritystä omaavat erinomaiset kasvun mahdollisuudet tahoillaan ja tuomaristokin kehui vuoden 2017 sparrattavia yrityksiä erittäin korkeatasoiseksi ryhmäksi. Olen todella tyytyväinen, että lähdin Kasvu Openiin mukaan ja voin suositella sitä muillekin kasvua suunntiteleville yrityksille ja yrittäjille!”

Lue lisää Kasvu Openin tiedotteesta 20.6.2017

Kasvu Open 2017 logo

18.4.2017:

Learning Media on valittu Itä-Uudenmaan Kasvupolulle

Learning Media Finland Oy on valittu mukaan Itä-Uudenmaan Kasvupolulle, joka järjestetään osana Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa, Kasvu Openia.

Itä-Uudenmaan Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä 32 hakijan joukosta. Tuomaristo kiinnitti valintoja tehdessään huomiota erityisesti menestyksen edellytyksiin, suunnitelman toteutettavuuteen ja realistisuuteen, innovatiivisuuteen sekä kasvun nälkään ja motivaatioon.

”Olen todella ylpeä, että näinkin tuore startup -yritys on tuomaristossa noteerattu ja valittu mukaan Itä-Uudenmaan Kasvupolulle! Toimintamallimme on otettu kentällä hyvin vastaan ja olemme päässeet aloittamaan ensimmäisiä projekteja asiakkaidemme kanssa”, iloitsee Learning Median toimitusjohtaja Marie-Louice Eklund.

”Tarjoamamme palvelun kokonaisuus on kouluttajien ja koulutusorganisaatioiden kovasti odottama ja tarvitsema, minkä myötä kasvua suunnitellaan myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Tähän Kasvu Open -tiimi ja ennen kaikkea huikeat myllärit antavat arvokasta sparrausta sekä neuvoja vientiprojektimme etenemistä varten. Tietenkin valituksi tuleminen itsessään on jo voitto, mutta nyt on laitettava kaikki peliin, jotta Itä-Uudenmaan Kasvupolun semifinaalissa Porvoossa tulisimme valituksi kahden parhaan joukkoon ja saisimme menolipun syksyn Kasvu Open -finaaliin Jyväskylään!”, innostuu sipoolainen Eklund.

Kasvupolun sparrauksessa eri alojen asiantuntijat eli myllärit haastavat ja auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa luottamuksellisissa tapaamisissa 19.4. ja 18.5.2017. Tämän jälkeen alueellinen tuomaristo valitsee Kasvupolun semifinaalissa 20.6. kaksi parasta yritystä, jotka etenevät lokakuussa 2017 järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin, Kasvu Open Karnevaaliin.

Lue lisätietoja ohjelmasta Kasvu Openin tiedotteesta 12.4.2017