VIDEOTUOTANTO

Tuo koulutuksesi verkkoon nopeasti ja vaivattomasti

Haluaisitko tarjota luokkakoulutuksiasi myös verkossa, mutta sinulla ei ole tarvittavia välineitä, osaamista tai aikaa toteuttaa ideoitasi?

Saat meiltä ammattimaisen videotuotannon, tallennuksen ja jakelupaikan webinaareille, koulutusvideoille ja muille koulutusmateriaaleille. Meiltä saat myös striimausta, joten tarvittaessa voit jakaa koulutuksiasi verkossa suorana lähetyksenä usealle katsojalle.

Varmista koulutuspalveluidesi ajantasaisuus

Miksi et aloittaisi digitalisoitumista jo tänään? Säästä aikaasi ja teetä koulutuksesi oppimismateriaaleiksi, jotka toimivat kätevästi verkossa.

Ota yhteyttä ja kysy, kuinka voisimme sinua parhaiten auttaa!

Hostingpalvelut

Tallenna ja jaa koulutusmateriaalisi helposti ja turvallisesti

Tarjoamme verkkokoulutuksillesi tallennuspaikan, josta voit kätevästi jakaa niitä itseoppimismateriaaleiksi muillekin. Palvelumme avulla voit keskittyä työsi kannalta oleellisiin asioihin, kun me hoidamme myös hostingpalvelut puolestasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja hostingpalvelustamme.

Oppimisympäristö

Lisää organisaatiosi tuottavuutta ja hyvinvointia

Missä sinun organisaatiosi verkko-oppimismateriaalit, kuten videot, webinaarit sekä perehdyttämis- ja ohjeistusmateriaalit, on tallennettuna? Ja ennen kaikkea, ovatko ne helposti löydettävissä ja käytettävissä?

Henkilöstön kehittäminen ja oppimisen tukeminen lisää niin tehokkuutta, tuottavuutta kuin työhyvinvointia. Lähes kaikissa organisaatioissa tehdään paljon erilaisia verkko-oppimismateriaaleja, mutta niiden tallennus kaikille yhteiseen ja helposti löydettävään paikkaan aiheuttaa usein päänvaivaa ja pahimmillaan materiaalien hajasijoittelua useisiin eri tallennuspaikkoihin.

Miksi et siis helpottaisi omaa ja henkilöstösi työtä hankkimalla organisaatiosi käyttöön kustannustehokkaan oppimisympäristön!

 

Oppimisympäristön käyttö antaa monia etuja

Oppimisympäristö tarjoaa organisaatiollesi paljon hyötyjä yhdessä paketissa:

  • rajapinnat mahdollistavat HR-järjestelmiin integroitumisen
  • mahdollisuus luoda ja ylläpitää pedagogisesti rakennettuja kurssikokonaisuuksia
  • mahdollisuus toteuttaa omia akatemioita, joissa kurssit voivat sisältää lähtötaso- ja lopputestejä, editoituja videoita, webinaareja, harjoituksia, pdf-materiaaleja jne.
  • laite- ja selainriippumaton sekä käytettävissä 24/7
  • käyttöönotto mahdollista kymmenillä eri kielillä
  • kattavat, räätälöitävissä olevat raportointimallit henkilö- ja organisaatiotasolla
  • kirjautuminen helposti O365-tunnuksilla (voidaan myös liittää asiakkaan omaan ympäristöön)
  • käytyjen kurssien seuranta henkilötasolla
  • perehdytys- ja muun ohjeistusmateriaalin tallentamismahdollisuus henkilöstön katsottavaksi
  • hallinta on saatavissa myös SaaS-palveluna

 Oppimisympäristömme mahdollistaa halutun materiaalin jakamisen myös organisaation ulkopuolisille tahoille. Näitä voivat olla esimerkiksi tuotetietous tai -koulutusmateriaalit sekä muut markkinointimateriaali, joka voidaan jakaa tukimateriaaleiksi asiakkaiden tai yhteistyökumppanien kanssa.

Henkilöstön kehittämisen ja oppimisen tukemisen lisäksi hyvin toimiva, seurannan mahdollistava ja HR-järjestelmään integroitava oppimisympäristö auttaa tehostamaan myös HR:n toimintaa ja johdon seurantaa.

Lue lisää asiakkaidemme toteutuksista ja hyödyistä!

Konsultointi

Kehitä organisaatiosi osaamista kanssamme

Tarvitsetko tukea ja apua organisaatiosi osaamisen kartoittamiseen ja kehittämiseen? Autamme sinua kaikissa koulutukseen liittyvissä asioissa, olivatpa ne ratkaisuja yksittäisiin, akuutteihin tarpeisiin tai pitkäjaksoisempaa tekemistä vaativia kehityskohteita.

Olemme koulutuksen, monimuotoisen oppimisen ja palvelumyynnin konkareita, joten osaamme varmasti löytää sopivimmat tavat entistä motivoivampaan ja tuloksekkaampaan toimintaan.

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.