Ajatus ainutlaatuisesta palvelusta muuttui todeksi

Oppiminen ja itsensä kehittäminen tulee olla kaikkien helposti saatavilla, ajankohdasta tai paikasta riippumatta. Sen eteen me Learning Mediassa teemme töitä – ilolla, tinkimättömästi ja avoimesti.

Olemme palvelymyynnin konkareita ja erityisalaamme ovat oppimisen ja osaamisen kehittämisen palvelut. Tiivis yhteistyö asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden sekä yhteiset projektit ovat vahvistaneet ajatustamme siitä, että juuri nyt maailma tarvitsee Learning Median kaltaista yritystä.  Siksi rakennamme uutta palvelumallia, jossa koulutuspalveluiden ostajat ja myyjät kohtaavat toisensa ilman ylimääräisiä mutkia.

Tavoitteenamme on olla Suomen johtava digitaalisten oppimisratkaisujen kehittäjä ja asiantuntija. Haluamme olla edelläkävijä uusien itseoppimismateriaalien kehittämisessä ja tuottamisessa sekä viedä osaamistamme myös ulkomaille. Tule mukaan oppimaan!

Marie-Louice Eklund


Marie-Louice Eklund

Mitä kolmannen polven helsinkiläinen tekee Sipoossa? No ainakin hoitaa miestä, poikaa ja kasvimaata sekä puunaa autoaan. Silloin, kun kissojen luota työhuoneelta raaskii poistua.

Myyntinaisen urani alkoi pikkutyttönä Kuhmon mummolassa, kun onnistuin myymään keräämäni korvasienet kauppa-autolle muita paremmalla hinnalla. Ja ihan perustellusti, sillä olivat kuulemma puhtaimmat ja isoimmat sienet. Olen siis jo pienestä pitäen tottunut tekemään ja laittamaan peliin vähän odotusarvoja enemmän. Kaikki tai ei mitään sopii minulle.

Suurimman osan työelämästäni olen toiminut ICT-alalla koulutus- ja palvelumyynnissä. Henkilöstöhallinnon opintojen myötä syvennyin rakentamaan verkostoa myös HR:n monialaiseen maailmaan.

Koulutus, jatkuva itsensä kehittäminen ja monimuotoiset oppimistavat ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja mukana työtehtävissäni tavalla tai toisella. Siksi näenkin luonnollisena jatkumona lähteä tuottamaan ja kehittämään digitaalisia oppimisen ratkaisuja sekä ympäristöjä, jotta tulevaisuuden oppiminen ja itsensä kehittäminen olisi meidän kaikkien helposti saatavilla.