Wistec Training tarjoaa palveluitaan sekä omassa oppimisympäristössään että verkkokaupan kautta

Wistec Training Oy on ICT-osaamisen kehittämisen ja toimintatapojen muuttamisen asiantuntija. Sen tehtävänä on varmistaa, että koulutuksissa saadut tiedot ja taidot tulevat käyttöön ja asiakasorganisaatioiden koulutusinvestoinnit tuottavat tulosta. Yritys tarjoaa koulutuksia ja konsultointia sekä luokka- että etätoteutuksina, joiden kehittämisestä vastaavat sen omat asiantuntijat sekä kattava kumppaniverkosto.

Wistec Training logo


Toimitusjohtaja Juha Huhtanen / Wistec Training

Wistec training Oy:n toimitusjohtaja Juha Huhtanen

Verkkokurssit ovat Wistec Trainingin asiakasorganisaatioille joustava lisä työn ohessa tapahtuvaan mikro-oppimiseen. Perinteisten luokkakoulutusten ja etänä pidettävien, kouluttajavetoisten koulutusten lisäksi verkkokursseihin on erityisesti tarvetta organisaatiossa, jonka henkilöstö on maantieteellisesti ”levällään”, jopa eri aikavyöhykkeillä.

”Olemme vahvoja organisaatiokohtaisissa ratkaisuissa, joihin oppimisympäristömme Wistec Online sopii erinomaisesti. Halusimme kuitenkin tarjota verkkokurssejamme myös yksittäisille henkilöille, jolloin kurssien ostajalla ei tarvitse olla keskitettyä sopimusta kanssamme”, kertoo Wistec Training Oy:n toimitusjohtaja Juha Huhtanen.

Miksi Wistec valitsi uuden verkkokaupan?

Wistecissä päätös luopua kokonaan omasta kauppapaikasta oli lopulta helppo. Perusteita palvelun ulkoistamiselle oli useita: käyttäjäkokemus, tavoitettavuus ja monipuolisuus.

Toimitusjohtaja Juha Huhtanen tarkentaa ulkoistamiseen vaikuttaneita syitä: ”Aluksi kyllä lisäsimme verkkokaupan omaan oppimisympäristöömme, mutta törmäsimme monenlaisiin haasteisiin. Ympäristömme on tarkoitettu niin vahvasti organisaatioiden sisäiseen oppimiseen, että esimerkiksi yksittäisen ostajan ostokokemus ei ollut teknisesti eikä sen paremmin graafisestikaan, paras mahdollinen”.

Jatkuvan teknisen kehittämisen lisäksi Wistecin kaltainen pieni toimija olisi joutunut panostamaan paljon resursseja verkkokaupan tunnettuuden lisäämiseksi ja riittävän ostajamäärän saamiseksi. Monipuolinen kurssitarjonta on taas kaikkien etu, kun yksittäinen ostaja haluaa monesti nähdä myös eri alojen ja aiheiden tarjontaa.

Ulkoistettu verkkokauppa tuo suoria säästöjä

Juha Huhtanen kertoo, että Wistecissä tutkittiin huolellisesti erilaisia vaihtoehtoja niin kustannusten, ostokokemuksen kuin muun kurssitarjonnankin osalta.

”Päätimme valita verkkokurssiemme verkkokaupan palveluntarjoajaksi myTalentia.fi -palvelun, sillä siinä kaipaamamme ominaisuudet yhdistyivät parhaiten: kiinteä, helposti budjetoitava kuukausikustannus, ei tolkuttomia perustamiskuluja eikä myyntiprovisioita, hyvä ostokokemus sekä kattava muu koulutustarjonta”, hän toteaa tyytyväisenä ja jatkaa:

”Yhteistyön avulla säästämme suoria kustannuksia niin markkinointikuluissa kuin teknisessä tuessakin. Siksi haluankin kiittää myTalentia -tiimiä hyvästä yhteistyöstä!”

Lue myös Messu- ja tapahtumajärjestäjien verkkokurssiprojektista

Menesty messuilla -verkkokurssi syntyi yhdistyksen halusta palvella jäsenistöään  entistäkin ajantasaisemmin ja monipuolisemmin erilaisten oppimistapojen avulla. Lisäksi kustannustehokas ja teknisesti tuettu palvelu vapautta aikaa omaan työhön. Lue lisää Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n toiminnanjohtaja Reija Könösen kokemuksia verkkokurssiprojektista ja omasta oppimisympäristöstä.

Ota oppimisympäristö käyttöön helposti

Oman oppimisympäristön hankinnan ei tarvitse olla kallis ja hankala projekti. Me Learning Mediassa olemme tukenasi koko matkan.

Näin se toimii:

  1. Ota yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä tilanteesi ja tarpeesi.
  2. Valitse, haluatko tehdä itse vai otatko “avaimet käteen” -palvelun.
  3. Palvelun toteutus ja testaus sovitun mukaan.
  4. Valitse tarpeeseesi sopivin ratkaisu ylläpitää ja kehittää palveluasi.
  5. Muistathan, että voit tarvittaessa muuttaa oppimisympäristösi palvelutasoa!

 

Ota yhteyttä! Jätä lomakkeella yhteystietosi ja toivomasi yhteydenottotapa ja -aika, niin keskustellaan lisää.

 

Lue lisää, kuinka sinun organisaatiosi voi hyötyä omasta oppimisympäristöstä!

Ota yhteyttä