fbpx

Avoimet Ovet myTalentiassa

Ensimmäinen myTalentian Avoimet ovet -tapahtuma vietettiin tiistaina 23.1.2018 pakkasesta huolimatta lämminhenkisessä tunnelmassa. Päivään mahtui paljon hyviä keskusteluja, erinomaisia puheenvuoroja ja naurua.

RIITTA HYPPÄSEN MATKA DIGIVALMENTAJAKSI ON OLLUT VAIHEIKAS

Aamulla kuulimme DigiRiitan hienon tarinan siitä, kuinka fiilikset digitaalisen oppimismateriaalin kehittämisestä ja luomisesta ovat kulkeneet vuoristoradan lailla huipulta pohjalle ja taas takaisin huippufiiliksiin. Täydellisyyteen pyrkivä Riitta Hyppänen toimittaa asiakkailleen aina työnsä 200 prosenttisesti, tehden sen kuuluisan ”ekstramailin”.

Digivalmennuksia kootessaan Riitta päätyi palastelemaan valmennuksensa osiin, joista sitten kasataan aivan uudenlaista henkilöstön johtamiseen ja kehittämiseen tarkoitettua itseopiskelumateriaalia. EsimiesOsaaja, KehityskeskusteluOsaaja sekä RiittaIhanSimona -valmennukset ovat kovaa vauhtia tulossa myTalentia-palveluun!

LEENA HELENIUS DIGITALISOI ENSIMMÄISENÄ TYÖHYVINVOINNIN JOHTAMISEN KURSSIN

Leena Helenius avasi Paraplyyn tarinaa ja sitä, miksi oli lähtenyt digitalisoimaan opetusmateriaaliksi ensimmäisenä juuri JET-valmennuskokonaisuutteen kuuluvan työhyvinvoinnin johtamisen kurssin. Leena haluaa ohjata organisaatioita ja työhyvinvoinnin johtamisesta kiinnostuneita henkilöitä tiedon löytymisen polulle, sillä kaikki tarvittava tieto on kyllä helposti löydettävissä – jos vain tietää, mistä etsiä. Organisaation ja esimiehenä toimivan henkilön on myös hyvä tietää ja tunnistaa lakisääteiset velvoitteensa. Ohjaavaa ja ajatuksia herättävä koulutusmateriaali on nyt saatavilla myTalentiassa.

JOUNI RÖKSÄN JOHDOLLA MMA:N VALMENNUKSET TARJOTAAN MYTALENTIASTA

MMA Myynnin ja mainonnan ammattilaisten kehityspäällikkö Jouni Röksä kävi päivällä kertomassa, millaista valmennusta ja ammatillista kehittämisen tukea he jäsenistölleen tarjoavat. Hän avasi myös taustoja koulutustarjonnan yhteistyötekijöistä sekä siitä, miksi myTalentia-palvelu oli heille paras kumppani materiaalien tallennus-, jako- ja myyntipaikkana.
MMA järjestää jäsenilleen vuosittain useita kymmeniä valmennuksia ja webinaareja ympäri Suomen ja on jatkossa valmis tarjoamaan laadukkaita valmennuksiaan myös kaikille muille niistä kiinnostuneille henkilöille ja organisaatioille.

JUHA HUHTANEN LUOTTAA UUTEEN KAUPPAPAIKKAAN

Iltapäivän puhuja, Wistec Trainingin toimitusjohtaja Juha Huhtanen, on ollut tekemässä itseopiskelumateriaalia jo vuodesta 2003 lähtien. Tällä hetkellä tarjonnassa on yli 50 verkkokurssia, jotka ovat saatavilla Wistecin organisaatiokohtaisesti kehittämän oppimisympäristön kautta. Yksittäisten kurssien myynti on kuitenkin tuottanut ongelmia ja parin vuoden ponnistelujen jälkeen Wistec päättikin sulkea kurssien verkkokaupan sivustollaan ja sen sijaan avata kurssit myytäväksi myTalentia -palveluun.
Juha painotti myös palveluiden rakentamisen ja kehittämisen kustannuspuolta: ”Kun tehdään ja hallinnoidaan asioita itse, se tulee loppupeleissä aikaa vieväksi ja kalliiksi vaihtoehdoksi. Nyt kun on kumppani, jolta voi ostaa kaiken tarvittavan digimateriaalin tekemiseen, kuvaamiseen, rakentamiseen, jakamiseen, hallinnointiin ja myyntiin liittyviä palveluita, niin ei paremmin asiat voisi olla! Saadaan meidän oma porukka tekemään sitä, missä me ollaan parhaita!”.

LEARNING MEDIAN JA MYTALENTIAN PALVELUT MUOKATAAN ASIAKKAAN TARPEEN MUKAAN

Iltapäivällä Marie-Louice Eklund pääsi itsekin ääneen ja kertoi Learning Median oppimismateriaalin digitalisointiin saatavista videotuotannon palveluista sekä demosi juuri rakennettua myTalentian verkko-oppimisen toria, joka on palvelu koulutusten myyjille ja ostajille. Tutustu Learning Median palveluihin ja myTalentian tarjontaan.

PASI SILLANPÄÄ MUUTTUI HENKILÖBRÄNDIEN VIHAAJASTA NIIDEN KOULUTTAJAKSI

Loppuhuipennuksen räväytti ilmoille Pasi Sillanpää, joka tunnetaan mm. vaikuttavan viestinnän valmentajana, LinkedInin top 50 ja Twitterin vaikuttajana Suomessa, Key note -puhujana, blogien kirjoittajana ja kommentoijana sekä Kuudennen Aistin COO:n roolissa.

Pasi kertoi tarinan kulkemastaan matkasta henkilöbrändien vihaajasta niiden kouluttajaksi. Hänellä on valtavasti työkokemusta eri aloilta ja parin viime vuoden aikana hän on noussut vaikuttavan viestinnän ammattilaiseksi. Uudessa digivalmennuksessaan ”Asiantuntijasta oman alansa vaikuttajaksi” hän kertoo omasta pohjanoteerauksestaan ja siitä, kuinka sieltä noustiin tuntemalla ja tunnistamalla itsensä. Hän kertoi myös, että ”aina uusien tuulien tullessa pysähdyn ensin katsomaan muiden ryntäilyjä ja lähden liikkeelle sitten, kun ensimmäisen aallon pölyt ovat laskeutuneet”. Aktiivisena kirjoittajana ja puhujana tunnettu Pasi kertoo myös mielellään omia kokemuksiaan myTalentiasta ja digimateriaalin tekemisen vaiheista sekä siitä, miksi palvelu toimii hänelle ehdottomasti parhaiten.

PYSY MUKANA – LISÄÄ ON TULOSSA!

Oli tosi mukava tavata kaikkia paikalle päässeitä vierailijoita, kiitos teille kohtaamisista ja hyvistä keskusteluista! Ja niille, jotka eivät paikan päälle päässeet, julkaisemme tallenteet puheenvuoroista tuota pikaa.

Seuraa siis sähköpostiasi ja Learning Median somekanavia!