fbpx

Kasvu Openista hyviä eväitä

Learning Media Finland Oy osallistui keväällä 2017 yrityksille suunnattuun kasvuohjelmaan Kasvu Openiin, johon Itä-Uudeltamaalta valittiin 15 yritystä. Sparrausprosessin jälkeen Itä-Uudenmaan Kasvupolun lupaavimmaksi kasvajaksi valittiin Robben Pikku Puutarha Oy Lapinjärveltä.

Learning Median toimitusjohtaja Marie-Louice Eklund on tyytyväinen koitokseen: ”Kasvu Openiin osallistuminen oli kokonaisuudessaan hieno matka. Oli suuri ilo tutustua kilpakumppaneihin ja verkostoitua kiitoratapäiviin saapuneiden mylläreiden kanssa. Tavoitteenamme oli kirkastaa Learning Median liiketoimintasuunnitelmaa kasvun näkökulmalla sekä kartoittaa eri rahoitusmahdollisuuksia ja -kumppaneita. Ammattitaitoiset myllärit näkivät liiketoiminnassamme vahvan punaisen langan ja markkinoilla olevan konkreettisen tarpeen palveluillemme. Saimme vahvistusta myös siihen, että meillä on suuri kasvun mahdollisuus Suomessa ja ulkomailla, kunhan löydämme oikeat kumppanit kasvun matkalle mukaan.”

Sparrausprosessista jäi paljon eväitä yrityksen kehittämistä varten eikä Kasvu Openin syksyn finalistipaikkojen jako kilpakumppaneille harmita. Eklund jatkaa: ”Täytyy myöntää, että finaaliin valitut yritykset olivat suosikkejani jo alusta alkaen. Kuitenkin haluan todeta, että kaikki 15 yritystä omaavat erinomaiset kasvun mahdollisuudet tahoillaan ja tuomaristokin kehui vuoden 2017 sparrattavia yrityksiä erittäin korkeatasoiseksi ryhmäksi. Olen todella tyytyväinen, että lähdin Kasvu Openiin mukaan ja voin suositella sitä muillekin kasvua suunntiteleville yrityksille ja yrittäjille!”

Lue lisää Kasvu Openin tiedotteesta 20.6.2017