fbpx

Learning Media on valittu Itä-Uudenmaan kasvupolulle

Learning Media Finland Oy on valittu mukaan Itä-Uudenmaan Kasvupolulle, joka järjestetään osana Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa, Kasvu Openia.

Itä-Uudenmaan Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä 32 hakijan joukosta. Tuomaristo kiinnitti valintoja tehdessään huomiota erityisesti menestyksen edellytyksiin, suunnitelman toteutettavuuteen ja realistisuuteen, innovatiivisuuteen sekä kasvun nälkään ja motivaatioon.

”Olen todella ylpeä, että näinkin tuore startup -yritys on tuomaristossa noteerattu ja valittu mukaan Itä-Uudenmaan Kasvupolulle! Toimintamallimme on otettu kentällä hyvin vastaan ja olemme päässeet aloittamaan ensimmäisiä projekteja asiakkaidemme kanssa”, iloitsee Learning Median toimitusjohtaja Marie-Louice Eklund.

”Tarjoamamme palvelun kokonaisuus on kouluttajien ja koulutusorganisaatioiden kovasti odottama ja tarvitsema, minkä myötä kasvua suunnitellaan myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Tähän Kasvu Open -tiimi ja ennen kaikkea huikeat myllärit antavat arvokasta sparrausta sekä neuvoja vientiprojektimme etenemistä varten. Tietenkin valituksi tuleminen itsessään on jo voitto, mutta nyt on laitettava kaikki peliin, jotta Itä-Uudenmaan Kasvupolun semifinaalissa Porvoossa tulisimme valituksi kahden parhaan joukkoon ja saisimme menolipun syksyn Kasvu Open -finaaliin Jyväskylään!”, innostuu sipoolainen Eklund.

Kasvupolun sparrauksessa eri alojen asiantuntijat eli myllärit haastavat ja auttavat yrityksiä pääsemään omiin kasvutavoitteisiinsa luottamuksellisissa tapaamisissa 19.4. ja 18.5.2017. Tämän jälkeen alueellinen tuomaristo valitsee Kasvupolun semifinaalissa 20.6. kaksi parasta yritystä, jotka etenevät lokakuussa 2017 järjestettävään valtakunnalliseen finaaliin, Kasvu Open Karnevaaliin.

Lue lisätietoja ohjelmasta Kasvu Openin tiedotteesta 12.4.2017